Thursday, February 11, 2010

Korang tahu tak Lisa Surihani ada kembar?

Sebut Lisa Surihani, satu Malaysia naik gegeh. Yelah, awek lawa. Memang perfect buat calon menantu kot orang cakap. Cute lah, manis lah, sopan lah, educated lah. Kira macam semua yang +ve campur lah lah lah.


Tapi korang mesT tak pernah tahu kan dia ada kembar? Korang tak tahu?? BOO! Sorry to say, kiranya u all ni bukan dalam golongan peminat sejati dia lah. Hehehehehe.


Kembar dia tak silap low-profile orangnye. Entahlah. Sebab media pun tak pernah nak exposekan dia ni yelar bukan artis la katakan. Kembar si Lisa ni pon bukan jenis show off. Tak ambil populariti kakaknye la senang kata.


Tapi jangan risau, sebab korang tengah baca blog kembar dia lah ni. Suka tak suka tak? Ehehi sorry guys, baru bangun tidur. Tadi tidur lepas Asar tu yang melalok ni..... Tapi kan, kiranya I ni ada tak ada tak macam Lisa Surihani? (memangsoalanmintadibencinih). Babai.


Akar kayu pohon meranti
Gadis Melayu pujaan hati. eh eh.




12 comments:

  1. cess..ingat btol2 la td..;p
    tp lisa mmg cute tw.
    penah jumpe dye kt mines..sweet je..;)

    ReplyDelete
  2. Hamizah Syamimi Supian: ehehi.

    Syazleen W. Ismail: Tengkiu babe!

    ReplyDelete
  3. min: bagus bagus :P

    beLLa: ada beza ae cute dengan cantik?

    ReplyDelete
  4. sy xtaulah pulak awek sy ada kembar?? mesti duk kurung dlm bilik je pastu blogging.. heheheh..

    ReplyDelete
  5. Cap Api: oh Lisa Surihani tu awek kamu ae. hehehe.

    ReplyDelete

Tulis bagi lawa. Dilarang menconteng!

 
Designed by Lena