Tuesday, January 19, 2010

Perlawanan Futsal."Pertama kali ke Kompleks Sukan Muadzam Shah. Oh saya sangka akan ada 5 atau 6 gelanggang futsal yang gah-gah dan segala macam fasiliti yang mengagumkan. Tapi cuma ada satu gelanggang futsal sahaja. Ini semua penangan Gol dan Gincu (-_-#) "

*Tu lah engkau. Adik ajak turun main futsal tak pernah kau nak*Setiap pekerjaan menuntut kerjasama.
Keletihan, kesungguhan dan kebusukan dikongsi bersama.Ahad hari tu, ada tournament futsal UNITEN. Apa lagi memang saya dengan Intan turun lah pergi menyokong member-member satu batch yang bertanding (:Memang kami excited sangat bila bab-bab sepak-sepak nih. Dah lah saya ni boleh menjadi begitu emo bila menonton bola.
Sebak lah upset lah.
A'aa is there supporting her boyfriend. Eventhough she's not feeling so well, but she still come and make it. Wah.. a true love story in the middle of sport matter.Ini dia Pasukan Zombie. Wah nama memang segagah rupa. Macammana hantu Zombie jadi liar, dan tangkas bila mengejar mangsa, begitulah juga hebatnya mereka. Gerun weh gerun.Yay! Layak ke semi final dengan kemenangan 3-1. Hevat hevat.Oh tidak! Pada saat genting nak memburu kejuaraan, kapten Zombie cedera. Bad news bad news! He's injured. Semua orang pun risau, semua orang pun resahhhhhhhhhhh!Intan, Fuza dan Mimi.Tu dia harapan kita (*Congrats to the Zombie team. You all memang 1 Malaysia.
Weh tade kena-mengena weh. Daripada 28 boy teams, mereka di tempat ke-4.
*clap clap everyone*CakapFikirDalam: Tak sabar nak tunggu Tournament Football Uniten this coming March. Boleh tak saya nak prepare pasukan cheer daripada sekarang? Hahahaha.
2 comments:

Tulis bagi lawa. Dilarang menconteng!

 
Designed by Lena