Tuesday, March 16, 2010

Tak Payah Bangun Semayang Suboh

Sekarang jam 4.32 pagi tepat sharp ikut masa Asus busuk ni. Tok sah la bandingkan tengok masa kat blog ni memang haram tak geti nak adjust. Betul, aku tak tidur lagi menghadap assignment ni. Lecturer ni, patutnya masa ni aku bersemayang menghadap Tuhan.



Aku dikenakan hukuman kejam sebab tak makan dinner hari ini. Boyfriend ni memang mintak dijual betul.



Aku nak menulis lebih panjang tapi melalut dalam assignment lebih berbaloi aku fikir. Tapi tidur di kamar sejelasnya yang berbaloi tsk tsk.


p/s: Dah stay up gini tak payah dah kena bangun semayang sebab memang dah jaga. Pesan, aku bukan pengikut walimayung ajaran sesat yang muka masing-masing fuh tak ingat Allah.



3 comments:

  1. hahahak
    takut aku bace tajuk..
    kekeke..
    rupenye alahai ..
    ahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha. all the best buat assignment tu :P

    ReplyDelete

Tulis bagi lawa. Dilarang menconteng!

 
Designed by Lena