Thursday, May 27, 2010

Telefon dan Sanggul

Bila sebut kredit macam air, semua orang faham maksudnya kredit tu laju je habis. Tapi sebenarnya tak tepat. Air hang pakai banyak mana, kalau tak bayar masih diberi tempoh sebelum kena potong. Tapi kalau kredit yang topup, dah habis pakai terus tak boleh pakai. Makna kata, saya akan mati kutu tak dapat contact dia.


RM10 serious tak cukup sehari. Sebab akan habiskan masa tu jugak. Syaitan betul..


Lama dah try nak daftar untuk pakai bil. Ada jeee yang menghalang. . Pernah datang kedai phone Celcom nak tanya lebih lanjut, tapi oh dia layan acuh tak acuh aje. Geram wa terus blah la. Agaknya aku ni nampak cam miskin. Miskin-miskin pun, kaya budi bahasa tau. Tak macam kamu, layan customer pun fail :D


Itu sahaja buat hari ni.


Nota Kaki: I know wearing tudung dengan ada bun tu salah. Sebab memberi gambaran yang rambut kita panjang. But I have to. Anak tudung dah longgar, jadinya perlu sepit rambut dengan penyepit rambut bagi anak tudung tu ketat.

Ketat longgar ketat longgar entah korang faham tak =.=

Yes, matlamat tak menghalalkan cara. Nak beli skarf baru!

4 comments:

  1. ketat longar ketat .. hu tak faham.... tunggu i jadi wanita dahulu bnaru faham..


    salam kenal.
    www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  2. Mr. J pengeRindu: eh dont dream to be woman. bahaye. auwww. anyway, jiwang gitu nama..

    ReplyDelete
  3. Ery Farieha: yes, have to (:

    ReplyDelete

Tulis bagi lawa. Dilarang menconteng!

 
Designed by Lena